CANDIDEZ PENTRU POPOR DAR SALARIU N-AM UN CHIOR

Doamna din imagine este locul 3 pe lista PSD Diaspora, la Camera Deputaților. Se numește Liliana Lăban, este președinte PSD Guidonia, în Italia, și anul trecut nu a câștigat niciun euro. Serios. În declarația de avere nu menționează că ar fi avut vreun venit, fie cât de mic.

Nu are niciun cont, nu declară bijuterii, mașini … nimic. Doamna Lăban a trăit cu aer. Nimeni nu a împrumutat-o cu nimic … nimic, nimic, nimic. N-a închiriat nimic nimănui, nimic. Cu contract. Nu are nicio sumă de bani cash. Că dacă ar fi avut, avea obligația să menționeze suma în declarația de avere. Locul trei pe lista PSD Diaspora. Nimic.

E, treaba e simpla: ori chiar nu a avut niciun fel de venit și a trăit cu aer, ori a avut venituri nefiscalizate con potenziale de, como dicere, frauda, ori non putere citește in limba rumeno, ori, drace, poate nu știe nici să scrie și nici să citească!

Sau, și aici vorbim serios, ori nu știe ce înseamnă o declarație de avere ( ceea ce înseamnă că la PSD subiectul e unul nedemn de un instructaj ) serios ori are de ascuns ceva.

Doamna candidat menționează două case de vacanță la Roma și un teren într-o comună din România ( Chestia e că nu găsesc în ce județ ar fi comuna Țugui ). Atââât!

Google afirmă că doamna Liliana Lăban, candidat PSD Diaspora, ar fi agent comercial. Nu știm ce vinde, poa’ să fie orice, de la goblenzuri la componente pentru submarine nucleare.

Deci … PNL poate deja să scrie sesizarea la ANI. Pe principiul, hei, dacă nu a avut niciun euro, cum și-a plătit cotizația la partid? Iar dacă nu și-a plătit cotizația, mai este membru PSD?

Declarația de avere este pe site-ul Agenției Naționale de Integritate. Clik aici pentru link.

sursa foto    

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s