PNL Galați își face reclamă electorală cu o firmă radiată

Dragă PNL Galați … este a șasea oară când îți spun că ești un partid cretin! N-am o problemă că nu te lupți, nici în campania asta, cu pesediștii. Lasă-i pe proștii ăia de la București s-o facă.

Uite ce prostie ai făcut: ți-ai umplut contul de facebook cu poze realizate la comanda PNL Galați, prestate de SC VAVVOR SOLUTIONS SRL, CUI Mandatar 11160004.

Firma SC Vavvor Solutions SRL, din Galați, cu sediul în strada Barboși nr 49, a fost înființată cu J17/151/2016, vineri, 29 ianuarie 2016 și … DIZOLVATĂ CU LICHIDARE ( RADIERE ) în 31 martie 2016.

Cum dracu’ vă tăiați facturi DUPĂ radiere?!?!

Băăăă, vă leagă de evazioniști! Vă bagă, băăă, la gherlă!

Băi, cretini mai sunteți, cretinilor!

Anunțuri

2 gânduri despre “PNL Galați își face reclamă electorală cu o firmă radiată

 1. Adresa nr. vav 31 din data 28.11.2016
  Societatea VAVVOR SOLUTIONS SRL identificată cu CUI RO35541980, J17/151/2016, va solicită dreptul la replică si rectificare cu privire la articolul „PNL Galați iși face reclamă electorală cu o firmă radiată” publicat in data de 23.11.2016 pe spatiul de difuzare online : https://galatiinfo.wordpress.com

  Va aducem la cunostintă art. 3 respectiv art.4 din cadrul deciziei nr 114 din 14 octombrie 2002 privind dreptul la replică si rectificare
  Art. 3. – (1) Orice persoană fizică sau juridică, indiferent de naţionalitate, ale cărei drepturi sau interese legitime au fost lezate prin prezentarea în cadrul unui program audiovizual a unor informaţii inexacte beneficiază de dreptul la rectificare.
  Art. 4. – (1) Radiodifuzorii au obligaţia de a asigura persoanei care se consideră lezată de prezentarea în cadrul unui program audiovizual a unor fapte neadevărate sau informaţii inexacte accesul la revizionarea sau la reaudierea programului respectiv în termen de 24 de ore de la data primirii unei solicitări scrise din partea respectivei persoane.

  Comunicarea programului audiovizual disponibil se va transmite pe adresa de mail vavvors.co@gmail.com

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s