Dragă PNL Galați, rămâi același partid cretin

Luni, pesediștii din Camera Derutaților au mărit de-aiurea pensiileșisalariile. Sau invers. Chiar nu mai contează ce și cum cui i se mărește, înafară de tensiunea arterială. Trompetele de partid urlă din toți rărunchii: vă dăm bani.

Nu dau, măi, niciun chior, doar ne zic că dau. PSD-ul rămâne fix aceeași mașină infernală de sorginte hrușciovistă: n-au motor, n-au roți, da’ le merge claxonu’.

Problema mea e cu Partidul Național Liberal Galați. Nici n-au ajuns în Parlament și deja dorm.

Sursa galbenă mi-a confirmat că nu au făcut nicio conferință de presă, să dea de pământ cu pesediștii care distrug națiunea. 

Singura chestie activă azi în Universității au fost două muște mutant, rezistente la frig, care amușinau niște mătreață căzută pe biroul unde, uneori, nu face nimic dl Stângă.

Mă uit la televiziunile locale: La TV Express, dl Dima zice chestii cam pesediste. La TVG, dna Naggar zice chestii pesediste. La Realitatea TV, dl Marin zice chestii foarte pesediste. Prin telefon, dl Picu zice chestii și mai pesediste decât chestiile pesediste zise de dna Naggar și dl Marin, la un loc, înmulțit cu 8. La RTV, dl Dima zice chestii pesediste ( da, era la două televiziuni în același timp ), în timp ce dl Caliga o asculta pe dna Vreme zicând chestii cam pesediste. Pe youtube, în direct, ne uitam 3 inși, mai puțini decât cei patru care erau în studio.

Zic, măi, poate liberalii combat pe net. Nu, niciun fruntaș liberal candidat nu combătea pe net.

Pe facebook, Victor Paul Dobre și-a schimbat fotografia de copertă. E un gest profund antipsd.

Nicușor Ciumacenco dă cu la mulți ani sărbătoriților. E un comportament de Doamne-ajută.  Iar pe blog, e încă la jumătatea lui februarie. Ca să zic așa, pe blogul dumisale, dl Ciumacenco încă nu a pierdut alegerile locale. Încă are șanse.

Pro Galați a dat pe 7 noiembrie un demotivațional din Țuțea. Profund antipesedist. Însă mort.

George Stângă sărbătorește în familie pe contul personal.

Pe contul persoanei publice George Stângă, titularul dă cu la mulți ani și pune o poză care ar trebui să ucidă pesediștii. Da, o să crape de râs. Se vor înmulți, deci, prin diviziune directă.

În Teleorman, morții votează cu PSD. La Galați, morții candidează la PNL.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s