Familia politică a învățământului românesc

Cel puțin un sfert dintre directorii de școli sunt cu partidul în suflet. Unii dintre aceștia au candidat la alegerile locale ( cea mai parte dintre ei au candidat pentru consiliile locale ale comunelor ) și o parte dintre ei sunt consilieri iar alții sunt soți sau soții de candidați. Gradul 1, cu nume, prenume, venituri și loc de muncă trecute în declarațiile de avere ale titularului candidat.

Asta ca să nu ne mai mirăm de câteva lucruri: cât de tare protesta senatorul PSD Ecaterina Andronescu împotriva samavolniciei tehnocrate de a organiza concursul pentru posturile de directori taman acum, înainte de alegeri, protest nu doar verbalizat într-un pelerinaj media care ne-a facut începutul lunii octombrie mai interesant și s-a suprapus peste frământarea cu plagiatele dar, mai ales ( protestul ) concretizat în superizmeneala cu uite amendamentul – nu e amendamentul pe care nimeni nu știa să îl fi pus pe ordinea de zi a Comisiei pentru învățământ de la Senat, care amâna concursurile pentru vara viitoare. Treaba a „murit”, devenind un subiect despre care toată lumea se preocupă tăcând.

Să nu ne mai mirăm nici de cât de tare au tăcut ( și ) sindicatele din învățământ.

Să nu ne mai mirăm nici cât de rapid au fost strânse semnăturilepentru listele de candidaturi despre care, ce chestie, nimeni ( nici Autoritatea Electorală și nici partidele ) nu reușește să vrea să ne spună de unde provin. Să știm și noi, pe baza de tabel, ce localitate a dat mai multe sau mai puține semnături pentru o lista de candidați sau alta.

Dacă, în ceea ce privește problema grădinițelor, școlilor și liceelor din reședințele de județ problema este ceva mai accesibilă presei ( locale în primul rând ), ceea ce se întâmplă în restul județului, a oricărui județ, a fost total neglijat. Ceea ce cred ca nu e deloc bine, întrucit mediul rural „produce” cel puțin jumătate din problemele națiunii, începând cu șomajul, asistența socială „fără număr” și voturile în temeiul cărora clasa politică își permite dese schimbări de blană.

Acest material își propune să scoata la lumină măruntaiele învățământului politizat dinafara reședințelor de județ.

MODUS OPERANDI

Am descărcat listele candidaților înscriși ( și a celor cu dosarele respinse ) la concursul pentru ocuparea posturilor de director, respectiv director adjunct de pe site-urile inspectoratelor școlare județene Galați, Brăila, Vrancea și Teleorman.

Galați, că e în curtea mea. Brăila, că-s vecini. Vrancea, să văd cât de baron e Oprișan. Iar Teleorman … well …

Am descărcat listele candidaților înscriși pe listele electorale ale partidelor pentru locurile de consilier local în fiecare comună din cele patru județe. Sunt pe site-ul Autorității Electorale Permanente.

Am confruntat lista celor înscriși pentru posturile de directori în toate localitățile județului cu excepția reședinței de județ cu lista candidaților din respectivele comune și orașe. Apoi am verificat fiecare nume care apărea în ambele tabele pe portalul Agenției Naționale de Integritate. Am făcut asta pentru a elimina coincidențele. Cazurile gen Ion Vasile candidat la alegeri și Ion Vasile înscris la concurs. Dacă în declarația de avere a candidatului politic e menționat și faptul că a avut venit ca profesor, director, educatoare, la grădinița, școala, liceul din localitate, l-am pus in lista de mai jos. Deasemenea, am pus în listă și candidați ( nu candidații, pentru că nu am putut să îi verific pe toți, deși ar merita făcută o încercare, că-s mulți care nu fac nimic pe banii lui Soroș ) la alegeri în declarațiile cărora soții ( soțiile ) figurează cu venituri din învățământ. Și invers, pe ce candidați la concursul de director ai căror soți ( soții ) figurează cu indemnizații de consilier local.

Să fim bine înțeleși: nu este vorba despre toți profesorii sau directorii conectați politic ci doar despre cei care s-au înscris la concursul pentru postul de director de anul acesta. Pot fi mulți alții care sunt membri de partid dar care nu s-au înscris la concurs. Pot fi mulți alții care sunt membri de partid si care s-au înscris la concurs dar care nu au candidat în alegeri, nici ei și nici rudele de gradul I.

Adică 1 din 4 e o proporție minimală. Minimală, dar care a determinat pe cineva să săvârșească introducerea pe șest a unui amendament care să schimbe regula jocului în timpul jocului în care o regulă a jocului era schimbată.

De fapt, asta este întrebarea: câți membri de partid ne educă copii?

În județele verificate, minim 1 din 4 directori … iar dacă punem și profesorii care sunt membri de partid dar care nu au candidat în alegeri? Hai să nu punem 30% … haideți să punem 20%. Ba nu, haideți să socotim 5% dintre cadrele didactice. Sau 3%.

3% sau 5% pare o proporție insignifiantă.

Dar haideți să punem întrebarea invers: câți dintre membrii de partid sunt profesori? 10%? 20%? 30%?

Uite care e marea problemă = când fiecare al cincilea membru de partid e profesor, este că măririle heirupiste de salarii au și o altă explicație? Mărim salariile alor noștri. A, că mai sunt zeci/ sute de mii care beneficiază de măsură, ok, astea sunt câștiguri colaterale.

Până la urmă ce nu se poate?

Nu se poate fără partid în școală sau nu se poate fără profesori în partide?

La fel și în cazul pensionarilor. Un partid format în proporție de 15-20-30% pensionari votează creșteri de pensii. Sau al întreprinzătorilor: un partid format din 10-20-30% întreprinzători votează modificări fiscale în minus. Șamd.

Abia aici s-ar vedea un conflict de interese: noi mărim salariilor membrilor noștri, care plătesc cotizație și în temeiul voturilor cărora accedem la funcții plătite. Cam asta e cercul.

Și asta pentru că partidele s-au reformat atât de mult încât țin subiectul membrilor de partid foarte departe de atenția publică. Când știi câți membri de partid sunt, deja poți să începi să calculezi cotizații. Când știi unde sunt, poți să vezi mai bine harta voturilor. Când însă știi și cine sunt ei, ehe …

Pentru că marea problemă nu e că o parte importantă dintre cei înscriși pentru concursurile de directori în școli sunt membri de partid ci că o parte importantă dintre membrii de partid înscriși pentru concursurile de directori în școli sunt membri de sindicat și chiar scriu asta în declarațiile de interese publicate pe integritate.eu. La Galați 6 din 33, la Brăila tot 6, dar din 14, în Vrancea 19 din 36 iar în Teleorman sunt 21 din 35.

Și vom avea un miting electoral cu revendicări economice, sau invers, al cadrelor didactice, în fața guvernului, cerând salarii mai mari. 10.000 de pofesori/ învățători/ educatoare, din mediul rural, cu salarii mici, dar din care câteva sute sunt membri de partid. Sau poate chiar toți. Că nu ai de unde să știi. Pentru că nu doar partidele nu își publică lista membrilor ci și sindicatele.

Înainte de nuanțe, văd un scenariu alb, în care toate sunt bune și profesorii sunt niște oameni cu un comportament uman și profesional perfect. Și facem abstracție de conectarea politică a unui număr dintre ei și dintre conducătorii lor.

Scenariul negru …să punem, deci, răul în față. Pentru asta, haideți să încercăm să gândim ca niște bandiți absoluți. Partidul își recrutează/ promovează directori de școli, cadre didactice … cum poate dăuna asta societății? Păi, dăunează. Dacă, repet, dacă aduc voturi prin promovare nejustificată ( îți trec copilul dar votezi cu cine zic eu ), prin închiderea ochilor la lucrările pe bani publici din școli, contracte ( vedeți la secțiunea vraânceană ce și cât cu dl Săpunaru ) prin formarea unei mase critice ( că nu e obligatoriu să aibă majoritatea ) care potențează corpul didactic în cazul solicitărilor de salarii sau, dimpotrivă, temperează mișcarea sindicală … etc. La rândul meu, ca partid, fac totul să nu fac nimic în cazul banilor de meditații, de exemplu.

Și fac, cu mare greutate, abstracție de salarizarea din învățământul nostru ( deși, din ce venituri am citit în multe declarații de avere citate zău, parcă n-ar fi chiar atât de nasol în învățământul lor ).

Nuanțele le las la latitudinea analiștilor.

Revenind, să desfacem cadoul. Aveți mai jos o listă cu mai mult de  o sută de nume. În cazul fiecăruia am precizat poziționarea electorală. Prin click pe Link 1, 2, etc, ajungeți pe portalul integritate.eu, la declarația de avere sau de interese depusă de persoana nominalizată care conține informația citată.

JUDEȚUL GALAȚI

Situația în județul Galați a fost următoarea: 222 de persoane și-au depus dosarele pentru concursul pentru posturile de director și director adjunct. 112 sunt din afara municipiului Galați din care 33 sunt conectate politic. 29%. 6 dintre acestea menționează în declarația de interese și calitatea de membru de sindicat.

Stratulat Mihaela. Înscrisă pentru funcția de director în comuna Băneasa. Aici aveți declarația de avere și aici declarația de interese depuse în aprilie 2012, în calitate de candidat. Doamna Stratulat nu precizează din partea cărui partid candidează dar portalul declaratii.integritate.eu îi marchează documentele la categoria „Birouri electorale de circumscripție – candidați – necompletat”. Link 1, Link 2.

Dică Gabriela. Înscrisă pentru postul de director la Berești. Numele, venitul și funcția de profesor/director al Licelui Tehnologic Berești apar în declarația de avere a dlui Dică Octavian, primar al localității, președinte al organizației PSD oraș Berești, conform precizării din declarația de interese depusă în 2016 în calitate de candidat. Link 1, Link 2.

Sturzu Gabriela. Înscrisă pentru postul de director adjunct la Brăhășești. Numele, venitul și funcția de profesor la Școala Gimnazială 1 Brăhășești apar în declarația de avere a dlui Sturzu Jan, consilier local și candidat PNL la Brăhășești, asa cum dânsul precizează în declarația de interese depusă anul acesta. Link 1, Link 2.

Lupu Luciana. Înscrisă pentru postul de director la Brăhășești. Aici aveți declarația de avere și aici pe cea de interese depuse anul acesta, în calitate de candidat din partea PNL Brăhășești. Link 1, Link 2.

Melinte Alina. Înscrisă pentru postul de director la Buciumeni. Numele, venitul și funcția de profesor la școala din Buciumeni apar în declarațiile de avere și interese depuse de dl Melinte Chirilă, președinte al organizației PSD Buciumeni, candidat la funcția de primar. Dumnealui a mai candidat și în anul 2008, din partea PNG. Link 1, Link 2, Link 3.

Peiu Ionel Viorel. Înscris pentru postul de director adjunct la Cavadinești. În aprilie 2008 a depus declarații de avere și de interese  ( pe atunci era director la școala din Gănești ) iar în declarația de interese precizează că era, la acel moment, membru PSD. Link 1, Link 2.

Bujoreanu Ioana. Înscrisă pentru posturile de director și de director adjunct la Cavadinești. Și în 2012 și în 2016, dna Bujoreanu a candidat la Consiliul Local Cavadinești, drept pentru care a depus declarații de avere și de interese, menționând calitatea de „președinte organizația de femei a Partidului Social Democrat Cavadinești”. Link 1, Link 2.

Duda Elena. Dosar depus pentru postul de director la Cerțești. Dosarul i-a fost respins. Numele și venitul din învățământ apar în declarația de avere depusă de dl Duda Adrian, candidat PSD pentru Consiliul Local Cerțești la alegerile din acest an și fost consilier local. Link 1, Link 2.

Masgras Adriana. Înscrisă pentru postul de director la Corod. A candidat în 2008 la Corod din partea PNG-CD, așa cum reiese din declarația de avere de pe site-ul Agenției Naționale de Integritate. Numele și venitul din învățământ apar și în declarația de avere depusă de dl Masgras Cornel, care precizează apartenența la PSD în declarația de interese depusă înainte de alegerile din 2016 și care a fost consilier local și în legislaturile trecute. Link 1, Link 2, Link 3.

Chelaru Daniela. Înscrisă pentru postul de director la Foltești. A candidat în 2016 din partea PND la Primăria și pentru un loc în Consiliul Local al municipiului Galați. În declarația de avere menționează venituri de la Școala Gimnazială Foltești iar în declarația de interese precizează funcția de prim-vicepreședinte PND Galați.Link 1, Link 2

Ceoromilă Lilian. Înscris pentru postul de director la Cudalbi. Într-o declarație de avere datată iunie 2011 menționează faptul că era simultan învățător și director la Școala de Arte și Meserii Cudalbi și consilier local la Cudalbi. Link 1.

Angheli Mariana. Înscrisă pentru postul de director la Fundeni. Numele și venitul din învățământ apar în declarația de avere depusă în primăvară de dl Angheli Marian, candidat PSD pentru Consiliul Local Fundeni. Link 1

Gavrilă Costel. Înscris pentru postul de director la Fundeni. A candidat în 2016 pentru Consiliul Local Fundeni din partea PSD. Și a fost Consilier Local la Fundeni și în legislatura precedentă. Link 1, Link 2.

Neagu Claudiu Cosmin. Înscris pentru postul de director la Ghidigeni. A candidat în 2016 pentru Consiliul Local Ghidigeni din partea PNL. Și în legislatura trecută a fost consilier local, candidând în 2012 tot din partea PNL. În declarația de interese din aprilie 2012 precizează că era vicepreședinte PNL Ghidigeni. În 2008 însă, era vicepreședinte al Partidului Conservator Ghidigeni, așa cum a scris în declarația de interese din 31 martie 2008.  Link 1, Link 2, Link 3, Link 4.

Cămară Bineta Lili. Înscrisă pentru postul de director la Cudalbi. Numele și venitul din învățământ apar în declarația de avere a dlui Cămară Costică, candidat PSD la Consiliul Local Gohor, depusă anul acesta. Link 1, Link 2.

Constandache Loredana. Înscrisă pentru postul de director la Grivița. Numele și venitul din învățământ apar în declarația de avere a dlui Constandache Gabriel, candidat din partea PNL la alegerile locale de anul acesta. Link 1.

Mihăilescu Mihaela. Înscrisă pentru postul de director la Independența. A candidat anul acesta din partea ALDE și a fost consilier local și in legislatura anterioară, conform declarației de avere depusă în primăvara acestui an. Soțul, dl Mihăilescu Adrian, s-a înscris pentru postul de director adjunct, la Independența. Link 1

Jicman Florin Ionel. Înscris pentru postul de director la Jorăști. Candidat și în 2008 și în 2012 la funcția de primar și la cea de consilier local la Jorăști. Link 1, Link 2.

Costea Selena. Înscrisă pentru postul de director la Liești. Numele și venitul din învățământ apar în declarația de avere a dlui Costea Tudorel, vicepreședinte PNL Liești, candidat anul acesta la consiliul local Liești, după mai multe mandate de consilier local. Link 1, Link 2.

Ghiță Claudiu. Înscris pentru postul de director la Munteni. A candidat anul acesta din partea PSD pentru Consiliul Local al comunei Munteni iar în anul 2012 a scris în declarația de interese depusă pentru candidatura de atunci că era președintele organizației PSD Munteni. Link 1, Link 2.

Porumb Cătălin Nicolae. Înscris pentru postul de director la Rădești. A candidat anul acesta din partea PSD pentru Consiliul Local Rădești, din care a făcut parte și în legislatura trecută. În declarația de interese afirmă că e și lider sindical SIP. Link 1, Link 2.

Florea Lucica. Înscrisă pentru postul de director la Slobozia Conachi. A candidat din partea PSD pentru Consiliul Local al comunei Slobozia Conachi la alegerile locale din acest an. Link 1.

Busuioc Maricel. Înscris pentru postul de director la Suceveni. A candidat la alegerile locale de anul acesta din partea PSD pentru Consiliul Local al comunei Suceveni, din care a facut parte și in legislaturile anterioare. În declarațiile de interese din anii 2008 și 2011, depuse în calitate de consilier local sau candidat, își afirma apartenența la PSD iar în cea din 2012 își declara calitatea de membru UNPR. Link 1Link 2Link 3Link 4.

Dimian Nela. Înscrisă pentru postul de director la Suhurlui. A candidat din partea PNL la alegerile locale de anul acesta. A reprezentat PNL în Consiliul Local al comunei Suhurlui și în legislatura trecută, conform declarației de interese depusă în anul 2012. Link 1, Link 2.

Negruț Gina. Înscrisă pentru postul de director adjunct la Tecuci ( CNAE ). Numele și venitul din învățământ apar în declarația de avere a dlui Negruț Cristi, candidat ALDE la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Tecuci, membru al CL Tecuci și în legislatura precedentă, ales pe lista PC și devenit independent în 2014. Link 1.

Stănilă Cristian. Înscris pentru posturile de director și de director adjunct la Tecuci ( Școala Gimnazială Iorgu Iordan ). A candidat din partea PNL pe lista USL in 2012. În calitate de candidat a depus o declarație de avere și una de interese în care însă nu își precizează apartența politică, menționată însă într-un articol de pe protecuci.ro. Link 1, Link 2, Link 3.

Munteanu Alina Mihaela. Înscrisă pentru postul de director la Tecuci ( Liceul Tehnologic „Elena Caragiani” ). A candidat din partea PSD la alegerile locale din iunie 2016, pentru Consiliul Local Tecuci. Aici aveți declarația de avere și aici pe cea de interese. Link 1, Link 2.

Dumitriu Gina Georgeta. Înscrisă pentru postul de director la Tecuci ( Școala Gimnazială „Nicolae Bălcesu” ), cu dosarul respins. A candidat din partea PSD la alegerile locale din iunie 2016 și pentru Consiliul Local Tecuci și pentru Consiliul Județean Galați. Actualmente consilier local la Tecuci. Link 1, Link 2, Link 3.

Țucaș Constantin Corneliu. Înscris pentru postul de director la Tecuci ( Școala Gimnazială „Anghel Rugină” ). A candidat din partea UNPR la alegerile locale din iunie și pentru Consiliul Local Tecuci și pentru Consiliul Județean Galați. În 2008 menționa într-o declarație de interese depusă pentru alegerile locale de atunci apartenența la PRM.  Link 1, Link 2, Link 3.

Doagă Virginica. Înscrisă pentru postul de director la Țepu. A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Țepu. Link 1.

Bulgaru Iolanda Narcisa. Înscrisă pentru postul de director la Târgu Bujor ( Liceul Tehnologic “Eremia Grigorescu” ). A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Târgu Bujor. A mai fost consilier local la Târgu Bujor, conform declarației de interese din 2009, dar atunci era “membru în Biroul permanent PNL”. Link 1, Link 2.

Vintilă Geta. Înscrisă pentru postul de director la Târgu Bujor ( Școala Gimnazială “Grigore Hagiu” ). A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Târgu Bujor. Link.

Persoanele din Galați cu apartenență sindicală asumată în declarațiile de interese sunt Peiu Ion Viorel, Neagu Claudiu Cosmin, Mihăilescu Mihaela, Porumb Cătălin Nicolae, Florea Lucica și Munteanu Alina Mihaela.

JUDEȚUL BRĂILA

Situația în județul Brăila a fost următoarea = 134 persoane și-au depus dosarele pentru concursul pentru posturile de director și director adjunct. 54 sunt din afara municipiului Brăila din care 13 sunt conectate politic. 24%. 6 dintre acestea menționează în declarația de interese și calitatea de membru de sindicat.

Bălan Licuța. Înscrisă pentru postul de director la Jirlău. Numele, venitul și funcția de director al școlii de arte și meserii Jârlau apare în declarația de avere a dlui Bălan Florian, declarație de avere depusă înaintea alegerilor locale din 2008. Dl Bălan nu își preciza apartenența politică în declarația de interese. Link 1, Link 2.

Cazacu Mirela. Înscrisă pentru postul de director la Ianca ( Liceul Tehnologic „Nicolae Oncescu” ). Candidat ALDE la alegerile locale din 2016 și pentru Primăria Ianca și pentru Consiliul Local Ianca și pentru Consiliul Județean Brăila. Link 1, Link 2, Link 3.

Cioacă George. Înscris pentru postul de director adjunct la Zăvoaia. A depus declarații de avere și de interese înainte de alegerile locale din 2012 iar în declarația de interese menționează apartenența la PDL. Link 1, Link 2.

Fătu Aurel. Înscris pentru postul de director la Racoviță. A candidat din partea PMP la alegerile locale, conform declarațiilor de avere și de interese depuse în primăvară și a fost consilier local și în legislatura precedentă. Link 1, Link 2, Link 3.

Fuior Lenuța. Înscrisă pentru postul de director adjunct la Mircea Vodă. A candidat din partea ALDE la alegerile locale de anul acesta, conform declarației de avere și a celei de interese, pentru Consiliul Județean Brăila. Iar soțul a candidat pentru Consiliul Local Mircea Vodă, tot din partea ALDE. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4.

Horvat Oana Gabriela. Înscrisă pentru postul de director adjunct la Tufești. Numele, venitul și funcția de profesor la școala Tufești apar în declarația de avere a dlui Horvat Daniel Valter, candidat PSR la alegerile locale de anul acesta și pentru Consiliul Județean Brăila și pentru Consiliul Local al municipiului Brăila. Link 1, Link 2, Link 3.

Jercan Corina Mihaela. Înscrisă pentru postul de director la Galbenu. Numele, venitul și functia de profesor la școala Galbenu apar în declarația de avere a dlui Jercan Valentin Cătălin, tot cadru didactic, care a candidat pentru PSD la alegerile locale de anul acesta și a fost consilier local în comuna Galbenu și în legislatura precedentă. Link 1, Link 2, Link 3.

Micu Ionuț Dorel. Înscris pentru postul de director la Tichilești. A candidat din partea ALDE la alegerile locale pentru Consiliul Județean Brăila. În declarația de interese depusă înainte de alegeri menționează că este președinte TLDE. Link 1, Link 2.

Nicolescu Elena Sorina. Înscrisă pentru postul de director la Scorțaru Nou. A candidat din partea PNȚCD la alegerile locale din acest an și pentru consiliul local al comunei Gemenele și pentru Consiliul Județean Brăila. Link 1, Link 2.

Chiriță Mihaela. Înscrisă pentru postul de director adjunct la Ianca ( Liceul teoretic „Constantin Angelescu” ). Numele, venitul și funcția de profesor apar în declarațiile de avere ale dlui Chiriță George Fanel, primar PSD al orașului Ianca ( aflat la al treilea mandat ), președinte al organizației PSD Ianca. Link 1, Link 2.

Petrovici Gabriela Claudia. Înscrisă pentru postul de director la Făurei ( Liceul teoretic „George Vâlsan” ). Consilier local ALDE, candidat pentru Consiliul Județean Brăila, consilier și în legislatura precedentă. Link 1, Link 2.

Mălâia Emil. Înscris ( cu dosar respins ) pentru postul de director la Bărăganul. Numele, venitul și funcția de profesor apar în declarațiile de avere ale dnei Mălâia Florica, candidat ALDE la alegerile locale din acest an pentru consiliul local Bărăganul, educatoare în aceeași comună. Link 1, Link 2.

Tilihoi Sergiu Georgian. Înscris ( cu dosar respins ) pentru postul de director la Zăvoaia. Candidat din partea PSD la alegerile locale de anul acesta, din 2012 și din 2008 pentru Consiliul Local Zăvoaia. În declarația de interese din anul 2008, menționează calitatea de vicepreședinte al organizației PSD Zăvoaia. Link 1, Link 2.

În județul Brăila am mai întâlnit o situație deosebită, în comuna Cireșu.

Tobă Daniela, înscrisă pentru postul de director la Școala Gimnazială Cireșu. Numele doamnei Tobă Daniela nu apare pe nicio listă de candidați. În schimb, pe lista PSD pentru Consiliul Local al comunei Cireșu sunt patru persoane cu același nume de familie: Tobă Constantin, Tobă Elena, Tobă Ionel și Tobă Vasile. Două dintre aceste persoane, Tobă Elena și Tobă Vasile au menționat în declarațiile de avere și funcția de consilier local și pe cea de învățător, respectiv, educatoare în comuna Cireșu.

Am considerat că această coincidență de nume trebuie remarcată. Link 1, Link 2, Link 3.

Persoanele din Brăila cu apartenență sindicală asumată în declarațiile de interese sunt Cazacu Mirela, Cioacă George, Fuior Lenuța, Micu Ionuț Dorel, Tilihoi Sergiu Georgian și Tobă Elena.

JUDEȚUL VRANCEA

Situația în județul Vrancea a fost următoarea = 152 persoane și-au depus dosarele pentru concursul pentru posturile de director și director adjunct. 98 sunt din afara municipiului Focșani din care 36 sunt conectate politic. 37%. 19 dintre acestea menționează în declarația de interese și calitatea de membru de sindicat.

Andrieș Elena. Înscrisă pentru postul de director la Jariștea. A candidat din partea PNL la alegerile locale de anul acesta pentru Consiliul Local Jariștea. Link 1, Link 2.

Antimirescu Ionel. Înscris pentru postul de director adjunct la Vidra. A candidat din partea ALDE la alegerile locale din 2016  pentru primăria Valea Sării, pentru  Consiliul Local Valea Sării si pentru Consiliul Județean Vrancea. Consilier local Valea Sării și în legislatura precedentă. Link 1, Link 2, Link 3.

Ariton George. Înscris pentru postul de director la Suraia. La alegerile locale din 2008 a candidat pentru Consiliul Local Suraia din partea PDL. În 2012 a candidat din nou pentru Consiliul local Suraia. Și, în fine, la alegerile locale din 2016 candidează din nou pentru Consiliul Local Suraia, din partea PSD. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4.

Bercaru Ionuț  Adrian. Înscris pentru postul de director la Popești. A candidat din partea PNL la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Bordești. Link 1.

Caloianu Nicușor.Înscris pentru postul de director la Vrâncioaia. În anul 2012 a candidat pentru Consiliul Local Vrâncioaia. Link 1.

Costache Voica. Înscrisă pentru postul de director la Slobozia Bradului. A candidat din partea PNL la alegerile locale de anul acesta pentru Consiliul Local Slobozia Bradului. Consilier local PNL în Consiliul Local Slobozia Bradului și în legislatura precedentă. Link 1, Link 2.

Costea Virginia. Înscrisă pentru postul de director adjunct la Mărășești ( Liceul tehnologic „Eremia Grigorescu” ). A candidat din partea PMP la alegerile locale din acest an pentru primăria Mărășești, pentru Consiliul Local Mărășești și pentru Consiliul Județean Vrancea. Link 1, Link 2, Link 3.

Crucean Fănel. Înscris pentru postul de director la Vintileasca. A fost consilier local în comuna Vintileasca din partea PDL între 2008 și 2012 când a candidat din nou, tot din partea PDL. Link 1, Link 2.

Drăghici Marian Adrian. Înscris pentru postul de director la Adjud ( Colegiul Tehnic”Gheorghe Balș” ). A candidat din partea PSD la alegerile locale de anul acesta și pentru Consiliul Local Adjud și pentru Consiliul Județean Vrancea. Link 1, Link 2.

Dulgheru Florica. Înscrisă pentru postul de director la Adjud ( Școala Gimnazială „Mareșal Alexandru Averescu” ). A fost consilier local din partea PDL în Consiliul Local Adjud între 2008 – 2012 și vicepreședinte PDL Adjud. Link 1, Link 2.

Dumitru Emil. Înscris pentru postul de director la Adjud ( Liceul teoretic „Emil Botta” ). A candidat la alegerile locale din 2012 pentru Consiliul Local Adjud însă în declarația de interese nu își menționează apartenența politică. Link 1, Link 2.

Damian Nicolae. Înscris pentru postul de director la Pufești. A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an. Link 1.

Enache Ionelia. Înscrisă pentru postul de director la Mera. A candidat la alegerile locale din anul 2012 pentru Consiliul Local Broșteni însă în declarația de interese nu își menționează apartenența politică. Link 1, Link 2.

Gavrilescu Ana. Înscrisă pentru postul de director la Țimboiești. A candidat din partea PNL la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Țimboiești. În declarația de interese își menționeaza calitatea de membru PNL. Link 1, Link 2.

Grecu Violeta Ana. Înscrisă pentru postul de director la Gugești. A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Gugești. În declarația de interese își menționează calitatea de membru PSD. A fost consilier local în Gugești și în mandatul precedent. Link 1, Link 2, Link 3.

Grosulescu Mihai Adrian. Înscris pentru postul de director la Șerbănești. A fost consilier local până în 2012 în comuna Corbița. Însă în declarațiile de interese nu își precizează apartenența politică. Link 1, Link 2.

Grăjdan Camelia Cătălina. Înscrisă pentru postul de director la Dumbrăveni. A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru Consiliul local Dumbrăveni. Link 1.

Găloiu Durel. Înscris pentru postul de director la Dumitrești. A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Dumitrești. În declarația de avere din 2016 nu este menționat niciun venit însă în declarația de avere depusă cu ocazia alegerilor locale din 2012, când a candidat ca independent pentru Consiliul Local Dumitrești menționează venituri de la Grup Școlar „Grigore Gheba” Dumitrești. Link 1, Link 2.

Irimescu Luminița. Înscrisă pentru postul de director adjunct la Panciu ( Liceul tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” ). A candidat din partea PNL la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Străoane. A mai exercitat două mandate de Consilier Local la Străoane. Link 1, Link 2.

Lemnaru Violeta Mihaela. Înscrisă pentru postul de director la Câmpineanca. A candidat la alegerile locale din 2012 pentru Consiliul Local Câmpineanca însă în declarația de interese nu își menționează apartenența politică. Link 1, Link 2.

Lungu Mariana. Înscrisă pentru postul de director la Ruginești. Numele, venitul și functia în învățământ apar în declarația de avere depusă de dl Lungu Constantin, consilier local PSD la Ruginești la al doilea mandat. Link 1, Link 2.

Măciucă Lucian. Înscris pentru postul de director la Spulber. A candidat la alegerile locale din 2012 pentru Consiliul Local Spulber însă în declarația de interese nu își precizează apartenența politică. Ca observație, la alegerile locale din 2016, în comuna Spulber au candidat 5 persoane cu numele Măciucă. Una din partea PNL și patru din partea PSD. Link 1, Link 2.

Mărășteanu Fănică. Înscris pentru postul de director la Vizantea Răzășească. A candidat din partea PNL în acest an la alegerile pentru Consiliul Local Vizantea Livezi. A candidat pentru același Consiliu Local și în 2012 și în 2008. Link 1, Link 2, Link 3.

Mitrofan Valentin Marian. Înscris pentru postul de director la Adjud ( Colegiul Tehnic „Gheorghe Balș” ). Pe portalul declaratii.integritate.eu există o declarație de avere și o declarație de interese depuse de dl Mitrofan înaintea alegerilor locale din 2008, în care însă nu este precizată apartenența politică. Link 1, Link 2.

Mocanu Costică. Înscris pentru postul de director la Andreiașu de Jos. A candidat din partea PNL la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Andreiașu de Jos. A candidat pentru Consiliul Local Andreiașu de Jos și la alegerile locale din 2012. Link 1, Link 2.

Nechita Monica. Înscrisă pentru postul de director la Țifești. Numele, venitul și funcția în învățământ apar în declarația de avere a dlui Nechita Nicolae, candidat PNL la alegerile din acest an, pentru Consiliul Local Țifești. Dealtfel, dna Nechita Monica a candidat din partea PNL la alegerile locale din anul 2008, tot pentru Consiliul Local Țifești. Link 1, Link 2.

Neguț Mirela Daniela. Înscrisă pentru postul de director la Valea Sării. Numele, venitul și funcția în învățământ apar în declarația de avere depusă de dl Neguț M. Vasile, candidat PSD la alegerile din acest an pentru Consiliul Local Valea Sării. Dl Neguț a candidat pentru Consiliul Local Valea Sării și în anul 2008, când era secretarul organizației locale PNL Valea Sării. Link 1, Link 2.

Păucă Simona. Înscrisă pentru postul de director la Nereju. Numele, venitul și funcția în învățământ apar în declarația de avere depusă de dl Păucă Dorin Gabriel, candidat PNL la alegerile locale din acest an, pentru consiliul local Nereju. Dl Păucă a candidat și la alegerile din 2012 pentru consiliul local Nereju. Link 1, Link 2.

Pionescu Cătălin. Înscris pentru postul de director adjunct la Adjud ( Liceul Teoretic Emil Botta ). A candidat din partea UNPR la alegerile locale din acest an, pentru primăria Adjud, pentru Consiliul Local Adjud și pentru Consiliul Județean Vrancea. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4.

Popa Marghiolița. Înscrisă pentru postul de director la Păulești. Numele, funcția și venitul din învățământ apar în declarația de avere depusă de dl Popa Fănică, candidat PSD la alegerile din acest an pentru Consiliul Local Păulești. Dl Popa a fost consilier local la Păulești și între 2008 – 2012. Link 1, Link 2

Son Alexandru. Înscris pentru postul de director la Bordeasca Veche. A candidat din partea UNPR la alegerile din acest an pentru Consiliul Local Tătăranu. Dl Son Alexandru a mai candidat pentru Consiliul Local Tătăranu și în anul 2012. Link 1, Link 2

Sorică Liviu. Înscris pentru postul de director la Măicănești. A candidat din partea PSD la alegerile din acest an pentru Consiliul Local Măicănești, unde a fost candidat și în anul 2012 și în anul 2008. Link 1, Link 2, Link 3.

Stănilă Sorinel. Înscris pentru postul de director adjunct la Dumitrești. A candidat din partea PNL la alegerile din acest an pentru consiliul local Dumitrești. A fost consilier local la Dumitrești și în legislatura 2012 – 2016. Link 1, Link 2.

Tudorancea Claudia. Înscrisă pentru postul de director la Mihălceni. A candidat la alegerile din acest an din partea PSD și a obținut un post de consilier în consiliul local Ciorăști. Link 1.

Vlășceanu Lina. Înscrisă pentru postul de director la Paltin. A candidat din partea PNL la alegerile din acest an pentru consiliul local Paltin. Link 1.

Marcu Dorina Mirela. Înscrisă pentru postul de director la Șindrilari. A candidat din partea PSD la alegerile din acest an pentru Consiliul Local Reghiu. A candidat pentru Consiliul Local Reghiu și la alegerile locale din 2012 și a fost consilier local la Reghiu și în mandatul precedent. Link 1, Link 2.

Înafara acestor 36 de persoane ( 36 din 98!!! ) am mai identificat alte 4 persoane angajate în învățământ în județul Vrancea, înafara reședinței de județ, cărora li se poate dovedi o legătură politică însa nu au fost înscrise la concursul pentru posturile de director sau director adjunct din acest an.

Burlui Monica Daniela. Învățătoare la Bârsești. A candidat din partea PNL la alegerile locale din acest an și a obținut un loc de Consilier Local la Bârsești. Link 1, Link 2.

Câțu Poldina. Educatoare la Tulnici. Numele, venitul și funcția în învățământ apar în declarația de avere a dlui Câțu Ion, candidat PNL la alegerile din acest an pentru consiliul local Păulești. Link 1.

Radu Marian. Profesor la Vulturu. Director la Vulturu la momentul depunerii declarației de avere în calitate de candidat din partea PSD pentru consiliul local Vulturu la alegerile locale din acest an. Dl Radu Marian a fost consilier local la Vulturu și în anul 2011 și în anul 2013, când menționează în declarația de interese funcția de vicepreședinte PSD Vulturu. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4.

Stoica Annelore. Profesor la Panciu ( Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza ). Numele, venitul și funcția în învățământ apar în declarația de avere depusă de dl Stoica Marius Mugurel, candidat PNL la alegerile  din acest an pentru consiliul local Panciu. Link 1.

Ca să nu încărcăm materialul prea mult, să aruncăm doar o privire pe declarația de interese a dlui Nini Săpunaru, deputat PNL, depusă anul acesta.

Contracte cu școli din județul Vrancea?! Doar 7, în total 9.660 lei. Și-aici am o mare problemă cu materialul semnat de dl Sebastian Oancea, de la Inițiativa pentru o Justiție Curată. Dumnealui remarcă, superfain, banii încasați de soția dlui Săpunaru de la instituții publice. Însă nu l-a dus capul să coreleze sumele încasate de dna Săpunaru de la instituțiile publice cu venitul dnei Săpunaru de la cabinetul de psihologie pe care îl deține.

Ei bine, problema, așa cum o văd eu, nu e că dna Săpunaru a încasat de la școli din județul Vrancea 9.660 lei în 2015 ci că acești 9.660 reprezintă trei sferturi din venitul pe care dna Săpunaru l-a avut de la cabinetul de psihologie, de 13.294 lei.

Aia-i! Soroș, dai banii pe fereastră! Link 1, Link 2, Link 3

Persoanele din Vrancea cu apartenență sindicală asumată în declarațiile de interese sunt Andrieș Elena, Antimirescu Ionel, Costache Voica, Crucean Fănel, Dulgheru Florica, Dumitru Emil, Gavrilescu Ana, Irimescu Luminița, Lemnaru Violeta Mihaela, Mărășteanu Fănică, Mitrofan Valentin Marian, Mocanu Costică, Son Alexandru, Stănilă Sorinel, Tudorancea Claudia, Vlășceanu Lina, Marcu Dorina Mirela, Bordei Monica Daniela, Radu Marian.

JUDEȚUL TELEORMAN

Situația în județul Teleorman a fost următoarea = 135 persoane și-au depus dosarele pentru concursul pentru posturile de director și director adjunct. 102 sunt din afara municipiului Alexandria din care 35 sunt conectate politic. 34%. 21 dintre acestea menționează în declarația de interese și calitatea de membru de sindicat.

Badea Anișoara. Înscrisă pentru postul de director la Cervenia. A candidat din partea PDL la alegerile locale din 2012 pentru consiliul local Cervenia din care a făcut parte și în legislatura 2008 – 2010. Link 1, Link 2.

Bratcoveanu Haralambie. Înscris pentru postul de director și pentru postul de director adjunct la Roșiori de Vede ( Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” ). A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Județean Teleorman. Membru în comitetul Municipal PSD RoȘiori de Vede. Link 1, Link 2.

Brătescu Penelopa Elena. Înscrisă pentru postul de director la Tătărăștii de Jos. Numele apare într-un document document emis de BEC J Teleorman în luna mai 2016 ca reprezentant al Alianței PNL-PNȚCD Tătărăștii de Jos. Link.

Burlacu Cristiana. Înscrisă pentru postul de director la Roșiori de Vede ( Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” ). A candidat din partea PDL la alegerile din 2012 pentru Consiliul Local Roșiori de Vede. Link 1, Link 2.

Căpățână Florica. Înscrisă pentru postul de director la Suhaia. A candidat din partea PSD la alegerile din acest an pentru primăria Suhaia și pentru Consiliul Local Suhaia. Fost consilier local la Suhaia și între 2012 și 2016. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4.

Drăgodan Ionuț Adrian. Înscris pentru postul de director la Piatra. A candidat din partea PSD la alegerile din acest an pentru Consiliul Local Piatra și a fost consilier local la Piatra și în legislatura trecută. Link 1, Link 2.

Dumitrescu Aritina Adriana. Înscrisă pentru postul de director la Tătărăștii de Sus. Numele, venitul și funcția în învățământ apar în declarația de avere a dlui Dumitrescu Mihai, candidat PNL la alegerile din acest an pentru Consiliul Local Tătărăștii de Sus. Dl Dumitrescu Mihai a candidat pentru Consiliul Local Tătărăștii de Sus și în anul 2012. Link 1, Link 2.

Dobrică Nela. Înscrisa pentru postul de director la Salcia. A depus declarație de avere și declarație de interese în anul 2008, înaintea alegerilor locale, fără a preciza apartenența politică în declarația de interese. Link 1, Link 2.

Fierăscu Petia. Înscrisă pentru postul de director la Roșiori de Vede ( Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” ). Numele, venitul și funcția în învățământ apar în declarația de avere a dlui Fierăscu Daniel, candidat PNL la alegerile din acest an pentru Consiliul Local Roșiori de Vede. Dl Fierăscu Daniel, copreședinte în 2016 al organizației PNL Roșiori de Vede, a mai fost consilier local și municipal și în legislaturile anterioare. Link 1, Link 2.

Foamete Valentina. Înscrisă pentru postul de director la Stejaru. A depus declarație de avere și declarație de interese în anul 2008, înaintea alegerilor locale, fără a preciza apartenența politică în declarația de interese. Link 1, Link 2.

Grejdinoiu Germenica. Înscrisă pentru postul de director la Beciu. Numele, venitul și funcția în învățământ apar în declarația de avere a dlui Grejdinoiu Stelian depusă în calitate de candidat PDL în anul 2008 la alegerile pentru Consiliul Local Beciu. Link 1, Link 2.

Haită Georgeta. Înscrisă pentru postul de director la Orbeasca. A candidat din partea PSD la alegerile din acest an pentru Consiliul Local Orbeasca. A fost consilier local la Orbeasca și în mandatul precedent dar și în mandatul 2008 – 2011 când a fost președinte al organizației locale Orbeanca a PNL. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4, Link 5.

Ionescu Gheorghe. Înscris pentru postul de director la Roșiori de Vede ( Liceul tehnologic „Emil Racoviță” ). A candidat din partea PSD la alegerile locale din 2016 pentru Consiliul Local Măldăeni. A fost ales din partea PSD în Consiliul Local Măldăeni și în mandatul 2012 – 2016 dar și în mandatul 2008 – 2012. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4, Link 5.

Istrate Venera. Înscrisă pentru postul de director la Crângeni. A depus declarație de avere și declarație de interese în anul 2008, înaintea alegerilor locale, fără a preciza apartenența politica în declarația de interese. Link 1, Link 2.

Lazăr Constanța. Înscrisă pentru postul de director la Turnu Măgurele ( Grădinița cu program prelungit nr. 5 ). A candidat din partea PDL la alegerile locale din 2012, pe când era secretar executiv al BPL al PDL Turnu Măgurele. Link 1, Link 2.

Marfon Ion. Înscris pentru postul de director la Frăsinet. A candidat din partea PNL la alegerile locale din anul 2008, când era președinte al organizației PNL Frăsinet. Link 1, Link 2.

Maxim Gabriel. Înscris pentru postul de director la Botoroaga. A candidat din partea PSD la alegerile locale de anul acesta pentru Consiliul Local Botoroaga. A fost consilier local și în mandatul 2012 – 2016. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4, Link 5.

Mihăilescu Niculina. Înscrisă pentru postul de director adjunct la Roșiori de Vede ( Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” ). A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Roșiori de Vede ). La fel, a candidat din partea PSD și la alegerile locale pentru Consiliul Local Roșiori de Vede din 2012, când era secretar al organizației de femei PSD Roșiori de Vede. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4.

Mitroi Teodor. Înscris pentru postul de director la Turnu Măgurele ( Colegiul tehnic „General D. Praporgescu” ). A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Turnu Măgurele. A fost consilier din partea PSD în Consiliul local Turnu Măgurele și între 2012 – 2016 și intre 2008 – 2012. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4, Link 5, Link 6.

Neagu Cornelia. Înscrisă pentru postul de director la Călmățuiu. Numele, venitul și funcția în învățământ apar în declarația de avere a dlui Neagu Viorel depusă în calitate de candidat USL în anul 2012 la alegerile pentru Consiliul Local Călmățuiu și reprezentant PNL în Consiliul Local Călmățuiu în mandatul 2008 – 2012. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4.

Nistor Constanța. Înscrisă pentru postul de director la Fântânele. A candidat în anul 2012 pentru Consiliul Local Fântanele. Numele, venitul și funcția în învățământ apar în declarațiile de avere depuse de dl Nistor Ovidiu, consilier local și viceprimar la Fântânele în mandatele 2008 – 2012, din partea PNL, 2012 – 2016 și candidat ALDE la primăria Fântânele, Consiliul Local Fântânele și Consiliul Județean Teleorman la alegerile locale de anul acesta. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4, Link 5, Link 6, Link 7, Link 8, Link 9, Link 10.

Părpălea Cristian Florentin. Înscris pentru postul de director la Ștorobăneasa. A candidat din partea PNG la alegerile locale din 2008. Link 1, Link 2.

Păun Adrian Liviu. Înscris pentru postul de director la Roșiori de Vede ( Liceul tehnologic Emil Racoviță ). A candidat din partea PNL la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Roșiori de Vede. Link 1, Link 2.

Păunescu Teodor. Înscris pentru postul de director la Mavrodin. Numele, venitul și funcția în învățământ apar în declarațiile de avere și de interese depuse de dna Păunescu Floarea, candidat PMP la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Mavrodin, pentru Consiliul Județean Teleorman și la alegerile parlamentare din decembrie pentru Camera Deputaților. Dna Păunescu Floarea este secretar executiv PMP, în mandatul precedent a fost viceprimar al comunei Mavrodin iar în anul 2008, secretar la Casa Corpului Didactic Teleorman. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4, Link 5.

Pestriță Iulia. Înscrisă pentru postul de director la Pietroșani. A candidat din partea UNPR la alegerile pentru Consiliul local Pietroșani din anul 2012. Link 1, Link 2.

Petrișor Săndel. Înscris pentru postul de director la Balaci. A candidat din partea UNPR la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Siliștea Gumești.Link 1, Link 2.

Popescu Cristian. Înscris pentru postul de director la Roșiori de Vede ( Școala Gimnazială Alexandru Depărățeanu ). A candidat din partea ALDE la alegerile locale de acest an pentru Consiliul Local Roșiori de Vede și pentru Consiliul Județean Teleorman. Consilier local la Roșiori de Vede între 2012 – 2016. Consilier local din partea PNL între 2008 – 2012. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4, Link 5, Link 6, Link 7, Link 8, Link 9.

Răceanu Șerban. Înscris pentru postul de director la Roșiori de Vede. ( Colegiul Național Anastasescu ). A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Roșiori de Vede. Link 1, Link 2.

Savu Petruța Alina. Înscrisă pentru postul de director la Roșiori de Vede. În declarațiile de interese depuse în anii 2008 și 2011 menționează apartența la PSD, ca secretar al organizației PSD de tineret Roșiori, respectiv de membru CE PSD Roșiori de Vede. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4.

Stăvărache Gina. Înscrisă pentru postul de director la Roșiori de Vede. ( Școala Gimnazială Zaharia Stancu. A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Roșiori de Vede ( membru în comitetul executiv al organizației PSD Roșiori ). Reprezentant PSD în consiliul Local Roșiori de Vede și între 2012 – 2016. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4.

Stoian Mariana. Înscrisă pentru postul de director la Zâmbreasca. Numele, venitul și funcția în învățământ apar în declarațiile de avere și interese depuse de dl Stoian Dănuț Marian, candidat independent la alegerile pentru Consiliul Local Zâmbreasca din anul 2016 și consilier local la Zâmbreasca și între 2012 – 2016. Link 1, Link 2.

Șuță Oprea. Înscris pentru postul de director la Băbăița. A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest pentru Consiliul Local al comunei Frăsinet și pentru primăria Frăsinet. Deși are cel mai mare venit din învățământ dintre toți cei verificați în Teleorman, a fost respins pentru cel mai mic punctaj, 21 de puncte.  Consilier local la Frăsinet și între 2004 – 2008. Link 1, Link 2, Link 3.

Unteșu Elvira Mihaela. Înscrisă pentru postul de director și cel de director adjunct la Roșiori de Vede  ( Școala Gimnazială Mihai Eminescu ). A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Roșiori de Vede și pentru Consiliul Județean Teleorman. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4.

Vasile Răzvan Delcea. Înscris pentru postul de director la Turnu Măgurele. ( Colegiul Național Unirea ). A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Turnu Măgurele. Reprezentant PSD în Consiliul Local Turnu Măgurele și între 2012 – 2016. Link 1, Link 2.

Vlad Tănțel. Înscris pentru postul de director la Buzescu. A candidat din partea PSD la alegerile locale din acest an pentru Consiliul Local Buzescu. A candidat din partea PSD pentru Consiliul Local Buzescu și în 2012, când era vicepreședinte PSD Buzescu. În 2008 a candidat la alegerile locale pentru Consiliul Local Buzescu și pentru primăria Buzescu. Link 1, Link 2, Link 3, Link 4, Link 5.

Persoanele din Teleorman cu apartenență sindicală asumată în declarațiile de interese sunt Bratcoveanu Haralambie, Burlacu Cristina, Căpățână Florica, Dobrică Nela, Haită Georgeta, Ionescu Gheorghe, Mihăilescu Niculina, Mitroi Teodor, Părpălea Cristian Florin, Păun Adrian Liviu, Păunescu Floarea, Pestriță Iulia, Petrișor Săndel, Popescu Cristian, Răceanu Șerban, Savu Petruța Alina, Stăvărache Gina, Stoian Mariana, Unteșu Elvira Mihaela, Vasile Răzvan Delcea, Vlad Tănțel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s