Ciumacenco, un nesimțit dator la stat și pe persoană fizică

L-am găsit pe Nicușor Ciumacenco ȘI în lista persoanelor fizice datoare, publicată astăzi de ANAF.

9.389 lei la bugetul asigurărilor sociale de stat. Adică la pensii. Sunt MII de pensionari gălățeni care primesc banii ăștia într-un an întreg, după o viață de muncă. Și Ciumacenco se plimbă prin oraș și le promite că vor trăi mai bine, că va avea grija de ei, îi pupă și le zice că îi înțelege.

De fapt îl doare-n c*r.

Știți cum face? Va avea grijă de pensionari pe banii altora. Eu mi-am plătit ce aveam de plătit când aveam de plătit. Ca mine, sute de mii de gălățeni.

Dar Nicușor Ciumacenco nu plătește la pensii, că are o jenă.

Ciumacenco, ești un nesimțit!

Ciumacenco, pe locul 30 pe lista PNL este doamna Codreanu. Tanti Elena, din Țiglina. Mulți am învățat de la dumneaei cum se face o campanie de bun simț. Are o pensie anuală de 10.800 de lei. Dacă îți plătești datoria, îi asiguri pensia pe 10 luni. Și nici n-o mai faci să-i crape obrazul de rușine când vorbește cu bătrânii din Țiglina și îi roagă să îl voteze pe Nicușor Ciumacenco, candidatul PNL.

Nicușor Ciumacenco are de dat și 2.007 lei la bugetul de stat. Ăla din care ar trebui să se finanțeze lucrări de infrastructură, de exemplu. Îmi zici mie de șosea expres … guvernul zice că nu are bani. Uite de ce, nesimțitule, că nu îți plătești tu datoriile!

Ciumacenco e dator și la șomaj. Urlă că îl preocupă soarta șomerilor și le plânge de milă. Băăă, 361 lei înseamnă un ajutor de șomaj pentru un șomer timp de o lună. Sunt toți banii pe care îi primește o femeie cu doi copii, dată afară pentru că unii au ghinion.

Ciumacenco, ești un mare nesimțit!

Nicușor Ciumacenco este dator și la Sănătate. 3.495 de lei. Băăăă, nesimțitule, ești medic, băăă! Cu 3.400 de lei tratezi zece carii, la județean, pentru p*limea care vrei să te voteze și n-are bani să-ți lase la cabinet!

Ciumacenco, ești un nesimțit!

Și un mincinos!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s