PNL Galați se rușinează de candidații săi: Claudiu Iacob

Altfel nu se explică de ce pe pagina oficială nu se dau date cu adevărat importante despre dl Iacob.

Dânsul se laudă că a „dezvoltat și întreținut rețeaua de clienți deja existentă, am reprezentat compania atât în fața unui public larg cât și în fața diverșilor clienți.”.

Dar nu zice care companie. Mai departe, dl Iacob anunță alegătorii că „menționez că am experiența de a analiza și identifica cerințele pieții, bune abilități în convingerea clientului și negocierea contractelor și bune abilități manageriale. Doresc să fac tot ce îmi stă în putință pentru Galați și pentru gălățeni”.

Nu zău!

Firma dlui Iacob se numește Oxiplasma Cut. Și a fost condusa atât de bine, grație abilităților de mare manager ale dlui Iacob încât, ce chestie, în anul 2014 a avut cifra de afaceri 0.

0 lei cifra de afaceri = performanță la liberali.

Bun manager. Îl merităm din plin pe dl Iacob.

Domnul Iacob lasă să se înțeleagă că iubește Galațiul. Mișto.

Dar atunci de ce și-a făcut firma la Brăila? Da, firma Oxiplasma Cut este înregistrată la Brăila. Mai exact, la Chiscani.

Ce să zic … încă un mincinos pe lista lui Ciumacenco. Pentru că, dle Ciumacenco, noi știm că dl Iacob este omul lui Dobre. Dar v-a mâncat în fund să vă dați cocoșel și să ziceți că nimeni nu vă bagă oameni pe listă. V-au băgat.

Dacă nu știați, dl Claudiu Iacob a fost și în Consiliul de Administratie al Electrocentrale. Da, a condus societatea fix în direcția gardului, de mână cu Petre Tudor, altă catastrofă de candidat. Dar PNL nu ne zice asta. I-o fi rușine să se afle că la cârma CET-ului erau niște mari liberali în momentul prăbușirii.

PNL ni-l prezintă pe dl Iacob ca pe un mare întreprinzator.

Știați că dl Iacob a fost numit în Consiliul de Administație de la Parcul Industrial? Da, Parcul Industrial, care are mai mulți membri în Consiliul de Administrație decât angajați. Care parc industrial a avut în 2014 cifra de afaceri 900 de lei. Adică 200 de euro. Parcul ăla, care a performat de ne doare la buget și pentru care înjurăm primăria că nu face nimic, l-a avut în conducere pe dl Claudiu Iacob, candidat PNL. Mare performer liberal, ce să zic … cu „experiența de a analiza și identifica cerințele pieții, bune abilități în convingerea clientului și negocierea contractelor și bune abilități manageriale”. Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns.

Iar PNL nu ne zice că propriul candidat a cârmuit înțelept parcul industrial. Le-o fi rușine.

Și, pentru că are niște calități de foarte mare priceput, dl Iacob a ajuns moț, directorul agenției Electrica Serv, funcție plătită destul excesiv de gras.

L-or fi recomandat performanțele de la Electrocentrale. Sau, poate, performanțele de la Parcul Industrial.

La dracu’, l-a recomandat doar calitatea de membru în biroul politic PNL.

Lasă un comentariu