Încă un datornic în echipa lui Ciumacenco: Narcisa Condrea, la întreținere

Pe 24 martie 2016, dl Nicușor Ciumacenco a prezentat-o pe dna Narcisa Condrea drept „membru al echipei”. Public, și-a asumat persoana, în numele PNL Galați.

Am scris atunci un text cu câteva observații.

Revin cu una nouă: dna Condrea figurează cu o datorie uriașă la întreținere: 25.000 de lei.

Mai exact, 12.840 lei restanțe și  12.551 lei penalități = 25.391 lei.

PNL, uite ce tâmpenie a făcut Ciumacenco: a venit în echipă cu un om pe care l-a prezentat, cu vorbele lui, drept mare expert în treburile de la asociații dar care are datorii la întreținere.

Și sunt datorii foarte mari. 128 de milioane de lei restanță la întreținere nu se acumulează într-o iarnă. Acolo sunt cam 5-6 ani de neplată, poate mai mult. E 60% din venitul anului 2011, așa cum reiese din declarația de avere a dnei Condrea.

Ca să zic așa, n-a mai plătit de când dl Ciumacenco era viceprimar PSD.

Mai exact, dna Condrea nu a mai plătit de când era candidat UNPR, la alegerile locale din 2012. E uneperistă hardcore, cu interesul național în gând, ca dna senator Jipa ( miruitoarea ), nu-i uneperistă vopsită, ca Stan sau Picu Roman.

Serios, uite, declarația de interese depusă în calitate de candidat UNPR.

În echipa dlui Ciumacenco, dna Condrea se ocupă de asociațiile de proprietari. Face propuneri ( cu unele sunt de acord ), organizează întâlniri, e miezu’.

Dar n-am încredere. Când ai 250 de milioane datorie la întreținere nu cred că ai voie să te ocupi de subiectul asociații de proprietari. E imoral. E ca și cum un datornic la fisc ar fi pus șef la ANAF.

Și, revin cu întrebarea: dna Condrea este sau nu este administrator la asociația de proprietari 269?

Că dacă este, repet, nu e în tabelul administratorilor atestați. Asta înseamnă că profesează fără atestat. Cred că asta este ilegal.

Bine că a rămas ca Dobre și n-a intrat pe lista de consilieri pentru municipiu, nici măcar în coadă. Sper că nu o s-o vedem angajată la primărie, eventual fix la compartimentul de relații cu asociațiile de proprietari!

Anunțuri

Un gând despre “Încă un datornic în echipa lui Ciumacenco: Narcisa Condrea, la întreținere

  1. de cca 2 luni dna condrea a poposit ca administrator la asoc.121,unde conducerea asociatiei(poghirca, ciupitu, ieremia, zamfir), este o conducere autoaleasa dupa demisia fostului pres.stefanescu si vice mehedinti. prima grija a noii conduceri a fost sa-l gonesca prin scandaluri si acuzatii fara suport pe vechiul administrator (lupu) care satul de discutii a demisionat cu 1 noiembrie,desi este un om onest, cinstit si cu preocupare pt. problemele asociatiei. i-au facut astfel loc doamnei condrea care se preocupa insistent doar de strangerea banilor de la locatari. nu exista contract prin itm, nu exista fisa postului, nu are atestat, are grija ca pe toate documentele pe care le semneaza sa nu scrie administrator, ci cuvantul intocmit. in zilele de program la sediul asociatiei( imbacsit de un strat gros de fum de la tigarile doamnei- parca e o lege care interzice fumatul in astfel de locuri) biroul e pazit de vajnicii membrii ai conducerii, care la cel mai mic protest al locatarilor privind greselile de calcul sar cu gura pe indrazneti. bineinteles ca se are in vedere ca acesti sefi sa fie taxati la intretinere cu sume modice, diferenta fiind suportata de locatari. in zilele de plata permanent acolo sunt scandaluri privind modul de calcul intrucat locatarii reclama incarcarea cu sume nejustificate, dar persoane instruite au grija sa sufle la ureche *recalcitrantilor* cat de importanta e doamna si ce relatii suspuse are pe la toate organele. pana si salariatii de la serviciul de asociatii din primarie sunt speriati si-ti comunica ca nu te pot ajuta din cauza relatiilor grele ale acestei persoane. exista la locatari suspiciunea ca aceasta gasca din conducerea asociatiei(formata din persoane fara prea multa carte dar interesati de bani) se infrupta din banii locatarilor, mai ales ca la aceasta asociatie s-au inregistrat in anii trecuti doua cazuri de delapidare, ultimul de 135 mil., bani vechi.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s