Sinan Mustafa. Șarlatania

Ieri, în cotidianul Viața Liberă, a apărut un material în care conducerea CET afirma că „din noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 1, Electrocentrale a început să livreze și energie electrică în sistemul energetic național.”

cet energie

Nasol.

Să facem o recapitulare:

  • Sinan Mustafa a afirmat că nu poate produce energie TERMICĂ pentru că nu are gaz. Nu avea gaz pentru că nu avea contract. Și nu avea contract pentru că gălățenii nu dădeau banii în avans iar CET nu putea să plătească datoriile din urmă. Așa că ce bani nu a livrat CC Insol SPRL, lichidatorul Apaterm, din încasarea datoriilor, a dat Primăria, din împrumut.
  • Primăria s-a împrumutat pentru a plăti avansul pentru energia TERMICĂ. Unii nu sunt de acord cu ideea de împrumut; vom reveni asupra ipocriziei.
  • Primăria a plătit.
  • Marius Stan a făcut și vorbele la Romgaz, pentru semnarea contractului cu Electrocentrale. Informația a fost confirmată de Sinan Mustafa.
  • Romgaz semnează contractul cu Electrocentrale, Sinan plătește banii încasați de la Primărie pentru energie TERMICĂ dar produce și energie ELECTRICĂ. Și o și vinde.

 

Dragi gălățeni, prin împrumutul făcut de Primărie, tocmai finanțați producția de electricitate, fără a avea niciun beneficiu din asta.

Păi, bine, domnu’ Sinan … produceți energie ELECTRICĂ cu gaz plătit de Primărie? Și … cam câți MW produceți? Și îi vindeți, chiar îi vindeți? La ce preț?

… și aveți încasări și din certificate verzi?

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s