Sinan Mustafa. Reacția.

Întrucât chiar și un șut în fund poate să însemne un pas înainte, dl Sinan Mustafa a reacționat la ( o parte din ) cele semnalate în textul anterior și, o zi după ce a a postat pe contul personal de fb materialul din Monitorul de Galați, în care se afirma că banii plătiți acum s-au dus în datoria de iarna trecută, a publicat, pe același cont personal de facebook, precizarea că „Suma plătită de Calorgal reprezintă avans energie termică pentru iarna 2015-2016, nu plata aferentă datoriei din sezonul rece 2014-2015.”

Acest text se constituie într-o corecție a pasajului în care am invocat respectiva problemă.

E bine. Felicitări. Această precizare poate fi considerată drept un rezultat fructuos al celei mai umane însușiri: comunicarea, prin intermediul întrebărilor și al răspunsurilor.

Dar.

Domnului Sinan Mustafa i-a luat jumătate de zi să se prindă că alții s-au prins. Și o zi să înțeleagă că a avut o problemă de comunicare, întrucât nu a fost explicit în cele spuse. Și, să sperăm, că a priceput că a avut și o problemă de înțelegere a unui text scris întrucât, la lectura inițială, i-a scăpat detaliul remarcat.

Să nu se mai repete!

Pe aceasta cale, îi mulțumim dlui Sinan Mustafa pentru că a confirmat, într-o altă postare de ieri după-amiază, că CET-ul primește gaz.

Să ne pregătim, deci, să monitorizăm ( și ) site-ul OPCOM, pentru a putea verifica informațiile pe care dl Sinan Mustafa le va furniza opiniei publice cu privire atât la consumul de gaze naturale primite dar mai ales la producția de electricitate dată în sistem. Atât în cantități dar mai ales în preț/ unitate.

Pentru că nu ne îndoim că dumnealui, într-o transparență deplină, va face publice aceste lucruri și fără a-i fi cerute în mod explicit.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s